English

طلافروشان 900 هزار تومان مالیات .... و اهالی صنعت چاپ .....

آرشیو خبر بازدید: 2462 کد مطلب: 1366  

طلافروشان 900 هزار تومان مالیات .... و اهالی صنعت چاپ .....

غلامرضا شجاع
تشکل های صنفی از قدرت لازم در جهت حمایت از زیر مجموعه های خود بر خوردار نیستند.به همین جهت قوانین نظام صنفی نیازمند بازنگری می باشد و اصولاً قوانین حمایتی و از سوی دیگر پرداخت مالیات برای واحد کسب تولیدی و توزیعی نمی تواند یکسان در نظر گرفته شود.
۱۳۹۴ پنج شنبه ۱۱ تير ساعت 09:46

 تولیدکننده با هزار و یک مشکل که تکرار آن مورد تکدر می شود ، محصولی را به بازار فروش ارائه  کرده و در اختیار توزیع کننده قرار می گیرد ، بحران های اقتصادی فشار تحریم ، رکود و تورم در درجه اول ، به تولید کننده وارد میشود ، البته در میزان فروش  توزیع کننده هم موثر  می باشد.

در همین جا جا دارد که به اتحادیه طلافروشان کشور تبریک بگویم چون تسلیم فشار سازمان امور مالیاتی نشدند و اتحادیه طلافروشان تاکنون سربلند و پیروز میدان مبارزه با وزارت دارایی بوده اند. اتحادیه های دیگر یاد بگیرند.

خبری که امروز در خبرگزاری ها و مطبوعات انعکاس یافته به نقل قول از معاون مالیات بر ارزش افزوده سازمان امور مالیاتی آقای علیرضا طاری بخش چنین اظهار میدارد:

(( تقریباً تمام  طلا فروشان برای مالیات بر ارزش افزوده ثبت نام کرده اند و در آخرین دوره ، میانگین ابراز مالیات بر ارزش افزوده این صنف 900 هزار تومان بوده است که اگر چه ممکن است این نرخ مطابق با واقعیت نباشد .))

ولی اعتراض بنده به تصمیم اتاق اصناف محترم کشور است !

فعالیت واحدهای تولیدی به اقرار مسئولین اقتصادی دولت و همه کسانی که کمترین اطلاع را از وضع موجود اقتصاد کشور ، در چند سال گذشته و حال دارند ، چرا می بایست با وجود زیان ، مالیات پرداخت کنند ! و  همردیف واحد های توزیعی  یک میزان مالیات بدهند.

این چه افتخاریست که اعلام کنیم موفق شدیم بین 8 الی 18 درصد در افزایش مالیات به توافق رسیدیم ! واحدی که زیان داده چرا باید مالیات بدهد ! تازه جناب مجتبی صفایی سخنگوی محترم اتاق اصناف خطاب به سازمان امور مالیاتی می فرمایند نگاه (( داروغه باشی)) دولت برای اصناف درست نیست و سازمان امور مالیاتی به تعهداتش در تفاهم نامه مالیاتی با اصناف عمل نمی کند.

 متاسفانه بسیاری از مسئولین تشکل های صنفی هنوز نمی دانند چه اتفاقی افتاده و معنی این 8 تا 18 درصد چیست؟

تفاهم نامه مالیاتی میان اتاق اصناف و سازمان امور مالیاتی فقط مشمول بند ج ( مشاغل خرد) که نیازی به نگهداری دفاتر روزانه ندارند ،    می شود و قرار بوده است بر اساس خود اظهاری که مودی اعلام می کند ، عملکرد درآمدشان محاسبه گردد.

ولی سازمان امور مالیاتی بر خلاف توافق کار خودش را  می کند و با اجرای روش دیگری که کاملاً به نفع سازمان امور مالیاتی می باشد ، اقدام کرده و عملاً توافق انجام نمی گردد و برادرمان جناب آقای صفایی ضمن اعتراض به این اقدام خلاف توافق ، می فرمایند این اقدام سازمان امور مالیاتی باعث بی اعتمادی اصناف به دولت می شود و البته شجاعت به خرج می دهند و گفته اند سازمان امور مالیاتی به جای اتخاذ سیاست های نادرست در اصناف ، پیگیر افراد مالیات گریز باشند.

جناب صفایی نرم و آرام اصناف را آماده می کند که چون نمی شود 3 میلیون نفر در مدت کوتاه ثبت نام اینترنتی و دریافت کد اقتصادی انجام دهند ، این گونه می شود که تعداد زیادی از اصناف با خروج از ثبت نام با افزایش مالیات روبرو می شوند که از 18 تا 200 درصد افزایش مالیاتی شامل حالشان خواهد شد! خدا به داد اصناف برسد!!

در کشورهای پیشرفته خصوصاً آمریکا و اروپا اگر شما فردی را غیرعمد به قتل برسانید ، 5 سال زندان دارد ولی اگر به دولت در جهت گریز از مالیات دروغ بگوئید تا 20 سال زندان دارد.

بنابراین اگر جلوی فرار مالیاتی گرفته شود ، با اجرای  قوانین در درجه اول از فساد اقتصادی که اشکال پیدا و پنهان فراوانی  دارد ، جلوگیری می شود.  

دولت محترم که ادعای پاک دستی دارد و انشاءالله همین طور است ، به تنهایی نمی تواند ، کار جلوگیری از فساد را به پیش ببرد و باید سه قوه به کمک هم با فساد مبارزه کنند.

خصوصاً قوه قضائیه در این میان نقش تاثیرگذاری دارد و فاسدین بزرگ که همان افراد گریزان از مالیات هستند و سازمان امور مالیاتی به جای آنان راه نفس کسبه و تولیدکنندگان کوچک را گرفته ، که اگر مفسدین شناسایی و مالیات شان  گرفته شود ، مطمئناً سازمان امور مالیاتی فشار کمتری به مردم و کسبه جزء و تولیدکنندگان کوچک و متوسط  تحمیل خواهد کرد.


,


نام :
پست الکترونیکی :
نظر شما :