English

زهرا جلیل ثانی: فراموشی بانوان در چهاردهمین جشنواره صنعت چاپ

آرشیو خبر بازدید: 1506 کد مطلب: 528  
جشن چهاردهم صنعت چاپ از نگاه فعالان/

زهرا جلیل ثانی: فراموشی بانوان در چهاردهمین جشنواره صنعت چاپ

ایپینا
زهرا جلیل ثانی، مدیر چاپخانه مجلسی گفت: متاسفانه در یک سال گذشته نقش بانوان در صنعت چاپ به کلی نادیده گرفته شده و در هیچ یک از حوزه‌های تصمیم گیری از نظرات آنها استفاده نمی‌شود.
۱۳۹۳ يکشنبه ۳۰ شهريور ساعت 12:14

 مدیر چاپخانه مجلسی در گفت وگو با پایگاه اطلاع رسانی صنعت چاپ ایران و در ارتباط با چهاردهمین جشنواره ملی صنعت چاپ اظهار کرد: متاسفانه در جشنواره امسال مانند سال‌های گذشته شاهد حضور افراد تاثیرگذار سیاسی نبودیم که این یکی از ضعف‌های جشنواره محسوب می‌شود، چرا که ما این صنعت را می‌شناسیم و دیگران هستند که باید بیایند و مشکلات صنعت چاپ را ببینند.

وی ادامه داد: نحوه معرفی پیشکسوتان از نکات تاسف‌بار این جشنواره بود و مدیریت خوبی در این حوزه صورت نگرفت، چرا که برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در شان وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و پیشکسوتان صنعت چاپ نبود. دوستان باید توجه داشته باشند که استفاده از ریل برقی برای آمدن به سن معمولا در نمایش تئاتر و گروه ارکستر استفاده می‌شود نه مراسم تجلیل از پیشکسوتان.

جلیل ثانی با گلایه از عدم استفاده از نظرات بانوان در تصمیم‌گیری‌های صورت گرفته گفت: متاسفانه بارها در این جشن مجری برنامه، صنعت چاپ را صنعتی مردانه و خشن معرفی کرد در حالی که قبل از اجرای برنامه باید به ایشان اطلاع می‌دادند که حدود سه هزار خانم در این صنف فعال هستند و نقش تاثیرگذاری دراین صنعت دارند.

وی ادامه داد: باید بگویم که در یک سال گذشته بانوان صنعت چاپ به فراموشی سپرده شده‌اند و این در شرایطی است که در میان بانوان، پیشکسوتان و کارآفرینان زیادی وجود دارد اما متاسفانه نه تنها از هیچ خانمی تقدیر نشد بلکه خانم‌ها در میان نامزدها نیز حضور نداشتند.

مدیر چاپخانه مجلسی با اشاره به سخنان مسوولان در چهاردهمین جشنواره ملی صنعت چاپ اظهار کرد: یکی از نکات جالب جشنواره امسال که حداقل برای من تازگی داشت بیان مشکلات از زبان مسوولان بود، چرا که مسوولان وزارت ارشاد باید به جای  بازگو کردن مشکلات که هیچ سودی ندارد به حل مشکلات این صنعت بپردازند، زیرا ما بیش از هر مسوولی مشکلات را می‌شناسیم و گفتن آن هیچ دردی را از ما دوا نمی‌کند.

وی افزود: در جشنواره امسال از چند فرد به عنوان کارآفرین تجلیل شد اما متاسفانه گویی مسوولان تفاوتی میان کارآفرینی و اشتغالزایی را متوجه نشده‌اند، چراکه این دو کلمه کاملا با یکدیگر متفاوت هستند.

جلیل ثانی در پایان گفت: در جشنواره چهاردهم همه مشاهده کردند که بانوان نه تنها تقدیر نشدند، بلکه حتی در برنامه‌ریزی‌ها نیز حضور نداشتند که امیدوارم این بی توجهی‌ها در سال آینده برطرف شود.

 


اخبار مرتبط با این خبر


نام :
پست الکترونیکی :
نظر شما :